Torna el Congrés Internacional de Voleibol

Per segon any consecutiu, i després de l’èxit de la primera edició, la Federació Catalana de Voleibol torna a organitzar al setembre el Congrés Internacional de Voleibol multidisciplinari amb l’objectiu de seguir millorant la formació de tots els agents implicats en el voleibol i des de totes les vessants possibles. Com la primera edició, el Congrés tindrà lloc a l’Hotel Catalonia Ramblas.

El Congrés, que es celebrarà dissabte i diumenge, 9 i 10 de setembre, pretén ser un punt de trobada i de reflexió sobre el voleibol actual amb una visió internacional i global. Per això es busca tenir xerrades dirigides a entrenadors, àrbitres, esportistes, directius i amants d’aquest esport, sense oblidar el paper fonamental de la dona en tots aquests àmbits.

Gaudirem de la presència d’entrenadors internacionals, de voleibol i de vòlei platja, que ens oferiran diferents visions de la pràctica esportiva actual, d’on venim i cap a on anem. Pel que fa a l’arbitratge, serà de nou el punt de trobada i de celebració de la reunió anual del col·legi català d’àrbitres, i també es gaudirà de ponències amb els màxims referents europeus de l’arbitratge i de tallers per millorar en aquest entorn.

Psicologia, entrenaments, preparació física, lideratge, motivació, seran els ingredients que tornin a fer d’aquesta trobada un referent en el món del voleibol gràcies a la presència de ponents nacionals i internacionals de primera línia. Properament s’aniran donant a conèixer els noms dels primers ponents confirmats així com formules d’inscripció i funcionament del mateix.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt