Peinador-Bisbe i Barreda-Nieto, vencedors en la prova disputada a Cunit del Vichy Catalan Volei Tour

La platja de Cunit va proclamar vencedors diumenge al vespre a les parelles Peinador-Bisbe i Barreda-Nieto, en un cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2023 del tot igualada i emocionant.

En el marc de la Festa Major de Cunit va celebrar-se la cinquena prova del Circuit Català de Vòlei Platja, que va oferir grans dosis d’espectacle i emoció, en especial en el torneig masculí, on es va haver d’arribar al tie-break­ amb un 14-16 per decidir el campió de la prova de Cunit. Lucas Barreda i Manu Nieto, finalistes de l’anterior prova celebrada a Tarragona, s’enfrontaven als experimentats Agustín Correa i Isaac Valiño. El primer parcial va caure de la part de Correa-Valiño, que entraven més centrats a la pista i feien prevaler la seva experiència, posant el 21-15 en el marcador. No es van rendir tan fàcilment el binomi format per Nieto-Barreda, que a base de bones defenses i uns atacs precisos s’enduien el segon parcial per 16-21. El desempat ho anava a decidir tot, en un partit que ha estat equilibrat fins a l’últim punt, propi d’una gran final. Després de posar en joc tot l’esforç i qualitat possible sobre la sorra, Nieto-Barreda s’enduien la gran final per 14-16. Ferran Serra i Eric Estalella van finalitzar en tercera posició.

Pel que fa a la competició femenina, espectacular torneig de la parella formada per Elena Peinador i Sara Bisbe, proclamant-se campiones de la prova de Cunit després de superar ronda rere ronda deixant enrere els seus rivals. Peinador-Bisbe van pujar al primer esglaó del podi després de derrotar en la final a Marta Montfort i Nayaret Gil. El podi el van completar Elia Carpena i Marie Makovcova.

El Regidor d’Esports del municipi tarragoní, Xavi Lorenzo; José Manuel Cabada, Regidor de Platges de Cunit; David Marquínez, Regidor de Noves Tecnologies de Cunit; i Josep Clusella, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol van fer entrega dels diferents trofeus als triomfadors d’aquesta cinquena prova del Vichy Catalan Volei Tour, el qual descansarà unes setmanes per tornar el cap de setmana del 30 de juliol amb la sisena prova, que tindrà lloc a Cambrils.