L’Ajuntament d’Olot rep amb honors a l’infantil Greda del CV Olot després d’haver pujat a Primera Divisió

El Club Vòlei Olot està d’enhorabona. L’equip infantil Greda del conjunt olotí va finalitzar, fa només unes setmanes, primer classificat de Catalunya en la seva categoria, assolint així l’ascens a Primera Divisió, una fita que feia sis anys que no es donava. Com a reconeixement, el consistori de la capital de la Garrotxa ha volgut celebrar la consecució de l’ascens amb un acte obert a tota la ciutadania.

La celebració va tenir lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot i va comptar amb el parlament, en primer lloc, del regidor d’Esports en funcions d’Olot, Aniol Sellabona, abans de que les capitanes de l’equip, Marta Macià i Júlia Matabosch, dirigissin també unes paraules als assitens. L’entrenador, Albert Matabosch, i la presidenta del club, Helena Pujol, també van intervenir en un acte que va tancar l’alcalde en funcions d’Olot, Pep Berga.

“Heu de ser conscients que heu aconseguit un gran èxit i per això avui, en nom de la ciutat, us volem agrair aquest títol i l’esforç que heu fet per arribar a ser avui aquí” va destacar a tots els presents l’alcalde en funcions, Pep Berga. Les jugadores, que van estar obsequiades amb un detall de reconeixement per la fita aconseguida, també van signar en el Llibre d’Honor de la Ciutat.

El pavelló esportiu Pla de Llacs (Olot) va ser l’escenari on es va disputar a principis d’aquest mes la fase final d’ascens i pel campionat de Segona Divisió Infantil femenina de la temporada 2022-2023. Juntament amb el CV Olot Greda, el CV Taradell, el CEVOL Torredembarra, el CV Sant Pere Pescador, el CV Barberà, el CV Lloret, el CV Premià de Mar la Salle ‘B’, Cerdanyola Blanc, el CV Olot Blanc i el Cerdanyola Verd lluitaven per coronar-se campió de la competició.

Després de diversos partits disputats al llarg del cap de setmana, l’Olot Greda i el CV Lloret de Mar van disputar-se la gran final pel títol. En un partit on cada set va caure del costat d’un equip i seria el cinquè parcial el que dictaminaria qui s’alçaria com a campió de la competició. Finalment, amb l’embranzida del públic que estava del costat de les locals, el CV Olot Greda va endur-se el partit per 15-8 i va coronar-se com a campió de Segona Divisió Infantil femenina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt