Catalunya opta a tres podis a la recta final del Campionat d’Espanya de Seleccions

Les Seleccions Catalanes que participen al Campionat d’Espanya podrien tornar a casa amb un or, dos bronzes i una cinquena posició, si a la jornada final de diumenge guanyen els respectius partits. Els infantils masculins faran història jugant la final, ja que ens els darrers anys només han pujat dos cops al podi i sempre ha estat en tercera posició, al 2021 i al 2010.

El CESA posa punt i final demà al matí amb els últims partits al Poliesportiu Pisuerga, on les Seleccions Catalanes estaran presents amb els quatre equips. Els primers en jugar seran les seleccions cadets, a les 9.30 hores. Tant la masculina com la femenina buscaran ressorgir de les complicades tardes que han patit avui on han quedat fora de les finals, i es centraran en assolir la tercera posició i, per tant, la medalla de bronze. El cadet masculí s’enfrontarà a la Comunitat Valenciana i el femení a Madrid.

Històric serà la gran final que jugarà la selecció infantil masculina a les 11.30 contra Andalusia. L’equip de Jordi Llonch i Jesús Requena buscarà guanyar la medalla d’or i tancar un campionat de somni on només han perdut un set entre tots els partits disputats. Tancarà la jornada l’infantil femení, que també a les 11.30 jugarà amb la selecció d’Astúries per aconseguir la cinquena plaça.

Abans de saber els resultats finals, ja sabem que Catalunya tancarà un campionat amb grans resultats, ja que col·loca totes les seleccions entre les cinc millors d’Espanya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt