El CV Roquetes lliga la continuïtat del seu ‘staff’ per a la temporada 2023-2024

El vòlei de les Terres de l’Ebre està d’enhorabona. El Club Voleibol Roquetes, equip de Superlliga 2 Masculina, ha tancat la renovació del seu ‘staff’ tècnic de cara a la propera temporada, establint així les bases per a l’òptima planificació esportiva del següent curs.

Agustín Rodríguez, preparador argentí del conjunt tarragoní, ha segellat la seva vinculació amb el CV Roquetes per seguir dirigint l’equip la propera temporada a la categoria de plata del vòlei espanyol. El tècnic va treballar la campanya 2022-2023 amb un planter molt jove, ja que la meitat dels jugadors que conformaven l’equip havia nascut després dels 2000.

També ha signat la renovació l’entrenador assistent i estadístic de l’equip, Fernando Sambido, que continuarà unit al projecte del CV Roquetes, al menys, fins a la finalització de la propera temporada.

El conjunt de les Terres de l’Ebre va realitzar una temporada 2022-2023 més que digna, finalitzant la fase regular de la competició en una més que meritòria cinquena plaça, només per darrere d’UBE l’Illa Grau, l’Instercap Asisa Tarragona SPSP, el CV San Roque i el Familycash Xátiva VB. Tan bona ha estat la temporada de l’equip tarragoní que un dels seus jugador s’ha proclamat MVP de la jornada a Superlliga 2 més d’un cop. Aquest ha estat el receptor Mauro Aguilera, millor jugador de la competició a les jornades 4 i 11.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt