El Balàfia Vòlei competirà un any més a Superlliga 2

Un equip català competirà de nou la propera temporada a la divisió de plata del voleibol espanyol. Es tracta del Rodi Balàfia Vòlei, que disputarà per segona temporada consecutiva la Superlliga 2 després de realitzar la inscripció corresponent a la Real Federación Española de Voleibol.

El club lleidatà s’ha assegurat la continuïtat del suport econòmic del patrocinador principal,Rodi, juntament amb la d’altres empreses per seguir competint a partir de la propera campanya a Superlliga 2, on comparteixen categoria amb altres clubs catalans com l’Instercap Asisa Tarragona SPSP, el CV Roquetes i el CN Sabadell.

La presidenta del club, Vanesa Ortega, ha explicat que l’objectiu de l’entitat lleidatana recau en poder jugar amb garanties la Superlliga 2. Gràcies al suport que rep l’equip anualment tant del seu patrocinador principal, Rodi, com d’empreses locals, l’equip es pot permetre les despeses que suposen competir a l’avantsala del voleibol d’elit.

La passada temporada, el lleidatà Ramon Gonzalez va ser escollit MVP de la competició a la finalització de la jornada número 20. Aquest fet en concret suposava la primera vegada en que un jugador del club rebia tal distinció.

Un cop havent conegut la continuïtat a l’entitat de Sergi Mirada com a entrenador del primer equip de cara a la temporada 2023-2024, el Rodi Balàfia Vòlei treballa en la confecció d’una plantilla competitiva per tractar d’assolir l’ascens a Superlliga Masculina. Està previst que l’equip incorpori un parell o tres de jugadors, al que s’ha de sumar la baixa d’Iker Álvaro, que no continuarà a la plantilla en la propera temporada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt