El CEV L’Hospitalet femení sènior, nou equip de Superlliga 2

Un nou equip català es suma a la categoria de plata del vòlei femení de cara a la propera temporada. Es tracta del CEV L’Hospitalet femení sènior, que va jugar fa uns mesos la Fase d’Ascens i va quedar en sisena posició. Tot i la classificació final, com dos equips de cada grup de la categoria perden anualment la seva plaça (són un total de 3 grups), el conjunt català ha trobat un forat que ocuparà a partir de la temporada 2023-2024.

El conjunt de l’Hospitalet de Llobregat va finalitzar la temporada regular de Primera Divisió femenina en segona posició, a només dos punts del líder, el Garden Hotels Mallorca Volley. En 22 partits disputats, l’equip negre i vermell va sumar els 3 punts en quinze ocasions, en dos partits va sumar-ne dos, un cop un punt i quatre cops a zero.

Ara, un cop havent assolit l’ascens de categoria, l’equip sènior femení del CEV L’Hospitalet es trobarà amb sis equips catalans en el Grup B de Superlliga 2: MCR Premià de Dalt, DSV Sant Cugat, CV Esplugues, Toyota Teams VSJ, CV Vall d’Hebron i Barça CVB, aquest últim campió de la fase d’ascens a la Lliga Iberdrola però que no podrà competir-hi per motius econòmics.