Últimes places disponibles pel Campus de Vòlei Platja de la FCVb

Últim avís pels amants del voleibol, i més en concret de la platja. Diumenge finalitza el termini per apuntar-se al primer Campus de Vòlei Platja, organitzat per la Federació Catalana de Voleibol, i amb el suport de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i encara queden algunes places disponibles, tant pel primer com pel segon torn. Per a totes aquelles persones que encara no s’hagin decidit a apuntar-se, tindran con a màxim, aquest diumenge per apuntar-s’hi.

Aquest campus d’estiu, que es durà a terme l’última setmana de juny i la primera de juliol a les instal·lacions de vòlei platja de l’Eurofitness Vall d’Hebron, està dirigit a infants i joves, des de categoria aleví fins a juvenil i disposa de 40 places per torn, de les que ja en queden unes poques.

El primer torn tindrà lloc el proper 26 de juny, i finalitzarà el dia 30 del mateix mes. Les jornades d’entrenaments, activitats lúdiques i estones de piscina començaran a les 9:00h i finalitzaran a les 17:00h, amb dinar inclòs. La setmana del 3 al 7 de juliol tindrà lloc el segon torn del Campus de Vòlei Platja, pensat preferiblement per als esportistes de categoria cadet i juvenil.

L’activitat és una altra novetat posada en marxa per l’ens federatiu. Aquesta arrenca per primer cop aquest curs, després de veure augmentat el nombre creixent de jugadors de vòlei platja en els últims anys, tant a les proves de la Lliga d’Hivern com en el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de menors. El màxim nombre de places per torn és de 40.

MÉS INFORMACIÓ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt