El Multiverse Chaos es proclama Campió de Catalunya en categoria Amateur Mixt

Ja coneixem el millor equip de Catalunya de la categoria Amateur Mixt de la temporada 2022-2023. Es tracta del Multiverse Chaos, que va superar per 3-1 al Can Caralleu en la gran final disputada a Sant Quirze del Vallès.

El primer partit de la Fase Final de Categoria Or, corresponent als quarts de final, va tenir lloc el dissabte a les 10 hores, amb l’enfrontament de quarts de final entre el Multiverse Chaos i el CV Sant Quirze Negre, amfitrió de l’esdeveniment. Aquest matx va estar controlat en tot moment pel Multiverse, que va superar al Sant Quirze per 3 sets a 0. Després del primer partit del dia, el CV Begues i el Baobab Company lluitaven per un lloc a les semifinals. De forma totalment diferent que en el partit anterior, els dos equips van oferir un gran espectacle dins la pista, enduent-se un set cadascú fins al 2-2 que portava el matx al desempat. En el tie-break, el Baobab va imposar-se per un ajustadíssim 13-15 per citar-se a la següent ronda amb el Can Caralleu.

El mateix dissabte per la tarda van celebrar-se els partits de semifinals, que definirien els dos conjunts que es citaven diumenge per la gran final. De la mateixa forma que va ocórrer en el partit de quarts de final, el Multiverse Chaos va superar al seu rival, el Club Inefc Lleida, per 3-0. L’últim partit del dia, que enfrontava al Can Caralleu i al Baobab, va acabar en victòria per 3-1 pel Can Caralleu, tot i que els tres primers sets van finalitzar amb només una diferència de dos punts.

Diumenge, dia de les finals, va deixar-nos dos partits que van ser trepidants fins l’últim instant, ja que van haver de decidir-se en el desempat. Després de la quasi remuntada del Baobab, en els instants decisius, el Club Inefc Lleida va ser més efectiu i va endur-se el partit per 11-15. Després del primer partit del dia, que va definir el tercer i quart classificat, el Multiverse Chaos i el Can Caralleu lluitaven per fer-se amb el títol de Campió de Catalunya. De la mateixa forma que en el partit anterior, els dos equips van posar un gran espectacle dins la pista, enduent-se un set cadascú fins al 2-2 que portava el matx al desempat. En el tie-break, l’equip del Multiverse Chaos va imposar-se per 15-8 per a coronar-se nou Campió de Catalunya de la categoria Amateur Mixt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt