El Voleiboom retorna amb el Campionat de Catalunya 4×4

El Voleiboom by Turiauto Jeep escalfa motors de cara a la tercera prova, on es coneixeran als nous Campions de Catalunya de la modalitat 4×4. La platja de Castelldefels serà l’escenari on tindrà lloc tota l’acció de la categoria homologada per la Federació Catalana de Voleibol. Les inscripcions pels jugadors que ja han participat en les dues anteriors proves són obertes des del passat dia 8 de juny i, a partir d’aquest dijous, s’obriran per a tots els participants.

Diumenge serà el dia gran pel Voleiboom, ja que tindrà lloc el 4×4 Masculí i Femení, pertanyent al Campionat de Catalunya de vòlei platja, dirigit única i exclusivament a jugadors de pista i/o platja que estiguin federats. El format de competició radicarà en una lligueta inicial, on els 8 primers classificats aniran directament al Campionat de Catalunya (1a categoria) i la resta seran desplaçats a la categoria Federats (2a classe). En les dues categories s’entregaran trofeus i premis pels tres primers classificats.

L’any passat, en categoria masculina, l’equip campió va ser ‘De pisteros a playeros’, format per Sergi Reñé, Gerard Osorio, Hector García, Noé de Mena i Jesús Villena, que van superar a ‘Jampa Boys’. En categoria femenina, l’equip que es va erigir com a campió va ser el ‘Dónde está Erika’, format per Erika Kliokmanaite, Kadri Puri, Tania Moreno i Elena Biosca, que van guanyar a la gran final a l’equip ‘Four Boom’

El mateix dia tindran lloc també les competicions del 2×2 mixt (Pro i Amateur) i el 2×2 de menors. En la categoria mixt Pro hi haurà una lligueta inicial més una doble eliminatòria; mentre que, en l’Amateur, es farà una lligueta inicial per separar Or i Plata i, a la tarda, una lliga més eliminatòria directa.

A primera hora del matí competiran els menors, que es dividiran en subcategories depenent del nombre d’inscrits. De totes formes, el format de competició serà amb una lligueta inicial però després fer una eliminatòria directa. Com a la resta de l’esdeveniment, la competició repartirà fins a 450 punts, un 50% extra que habitualment.

El Torneig Voleiboom és possible gràcies a la col·laboració de Turiauto Jeep, de l’Ajuntament de Castelldefels i la Federació Catalana de Voleibol; així com la col·laboració de Dundi i el grup Tibu-ron.

A més, el dissabte 15 esdevindran les competicions de 2×2 masculines i femenines, amb una lligueta inicial per separar la categoria Or i la Plata. De cara a la segona fase, en l’Or es farà una doble eliminatòria; mentre que, en la Plata, es farà una segona lligueta i, a més, una eliminatòria directa. El mateix dia tindrà lloc també la competició de 4×4 Open, amb un format igual al del 2×2 Plata.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt