Quatre Blumes, cridades amb l’absoluta espanyola per preparar l’Eurovolley

Pascual Saurín segueix tirant de la casa per omplir les seves convocatòries. L’entrenador de la selecció espanyola absoluta femenina ha citat a quatre catalanes que s’han format a la GET Blume per preparar l’Eurovolley d’aquest estiu. La concentració, a més, les portarà a terres catalanes, ja que estan citades el proper 9 de juliol al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, on entrenaran durant aproximadament tres setmanes.

El seleccionador ha cridat a files a quatre jugadores joves, ja que, la més gran de les quatre, la lliure del CV Tenerife Libby’s La Laguna, Patricia Llabrés, suma només 27 anys. S’incorporen també a la convocatòria la col·locadora del VC Wiesbaden, Ariadna Priante, i la central del Avarca de Menorca, Carla Jiménez, ambdues amb només 21 anys. La més jove de les quatre citades per Saurín és Zoí Mavrommatis, la receptora titular en el DSV CV Sant Cugat de la Lliga Iberdrola, nascuda a l’any 2005 i que, per edat, hauria de jugar actualment en l’últim any de juvenil.

Després de passar pel CAR de Sant Cugat, on coincidiran amb la selecció sub-21 durant alguns dies, el combinat espanyol viatjarà a Les Palmes de Gran Canària per disputar amistosos amb Suïssa el 3, 4 i 5 d’agost. Els 5 partits de la fase de grups de la selecció espanyola a l’Eurovolley es disputaran a Tallin (Estònia) del 17 al 23 d’agost, contra els combinats d’Holanda, França, Eslovàquia, Finlàndia i Estònia. En el cas de superar la primera fase, les rondes del KO, a partir de vuitens de final, tindran lloc a Brussel·les (Bèlgica) fins al 3 de setembre.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt