Nomenats els seleccionadors catalans pel CESSAA

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, a proposta de l’Àrea Tècnica, ha nomenat els entrenadors de les Seleccions Catalanes infantil i cadet, masculina i femenina, que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que es disputarà, a Valladolid, del 29 de juny al 2 de juliol.  

A falta d’un mes per la disputa del campionat i avaluats tots els perfils d’entrenadors candidats a ser seleccionadors catalans, la Junta Directiva anuncia que la selecció catalana cadet femenina estarà dirigida per Miguel Fuente, responsable de programa GET Blume femení, que farà les funcions de primer entrenador i Toni Blesa, del CECELL Lleida, com a segon. La selecció cadet masculina també comptarà, com a primer entrenador, amb el tècnic del programa de tecnificació GET Blume, Israel Martín, i com a segon entrenador estarà Arthur Cohen, antic membre del cos tècnic de Blume, que ha passat la temporada a França ampliant els seus coneixements.  

Pel que fa a les selecció infantil femenina, Catalunya comptarà amb Xavi Balsells, entrenador del Barça CVB, que exercirà de primer entrenador de la selecció, mentre Esther Carrascosa, membre del cos tècnic de la Blume, ho farà com a segona entrenadora. A la selecció infantil masculina, els encarregats de dirigir Catalunya seran Jordi Llonch, segon entrenador del grup de tecnificació masculí GET Blume, acompanyat de Jesús Requena, entrenador al CN Terrassa.  

D’aquesta manera queden designats els 8 entrenadors que lluitaran per arribar al més alt del podi al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els equips, encara en formació, sorgiran de les diferents concentracions que s’estan realitzant al Pavelló Poliesportiu del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat. Els ja seleccionadors hauran d’anar construint els equips de les seleccions les properes jornades, i com a màxim, durant la concentració final que ha de servir per preparar el campionat. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt