La FCVb posa en marxa la ‘Final de Campions’ per decidir els vencedors de Catalunya

La Federació Catalana de Voleibol segueix innovant envers les seves competicions. L’ens federatiu posarà en marxa aquest cap de setmana, per primer cop en la seva història, les ‘Finals de Campions’. Aquests encontres, que conten amb la col·laboració dels Vikings Volei Prat, serviran per coronar els Campions de Catalunya en les corresponents categories on hi ha dos grups de Promoció, on jugaran entre si els primers classificats de cada grup.

El Pavelló de Santa Isabel de Barcelona serà l’escenari escollit per disputar els nou partits que tindran lloc entre dissabte al matí i diumenge a la tarda. Les categories que competiran aniran des de cadet fins a sènior.

Els primers partits tindran lloc durant la primera hora del matí de dissabte, concretament a les 10 h, amb la disputa de la gran final de la Segona Divisió júnior femenina, que enfrontarà al Barça CVB contra el CN Sabadell. En una altra de les pistes adjacents tindrà lloc alhora el partit de Primera Divisió cadet masculina, on jugaran el CN Sabadell amb el Barça Voleibol.

La segona tanda de partits, i la més nombrosa, tindrà lloc durant la tarda del mateix dissabte, ja que es disputaran fins a tres enfrontaments alhora per decidir els Campions de Catalunya de tres categories diferents. El primer dels partits coronarà al campió de la Segona Divisió sènior femenina, on l’AEC Vallbona Granollers i el Nou Art Torredembarra pugnaran per fer-se amb el trofeu de campió. També tindrà lloc un altre partit de Segona Divisió, en concret el de Segona cadet masculina, que enfrontarà al CN Sabadell Blau i al CV Martorell Negre. L’últim dels partits del dia pertany a la Primera Divisió júnior masculina, on el Barça Voleibol i el CEV L’Hospitalet competiran a la pista per fer-se amb la distinció de millor equip català de la categoria.

Diumenge es jugaran fins a quatre partits més, dos al matí i uns altres dos a la tarda. Durant la jornada matinal dominical es disputarà la Tercera Divisió sènior femenina, que tindrà com a rivals al CV La Palma i al CV AA Llars Mundet ‘B’. L’altre encontre del matí correspondrà a la Primera Divisió juvenil masculina, on el Barça Voleibol i el CN Sabadell es jugaran el títol de Campió de Catalunya, de la mateixa forma que passarà amb la Primera Divisió cadet masculina.

La jornada d’un cap de setmana més que intens finalitzarà amb els dos partits de les 16:00 h, on es donaran a conèixer els Campions de Catalunya tant de Segona Divisió sènior masculina com de Quarta Divisió sènior femenina. En la primera de les categories competiran el CV Reus amb el Torre de Claramunt; mentre que, en la segona, ho faran el CV Encamp i el CV Viladecans.

Per apropar el millor vòlei de Catalunya a tots els amants d’aquest esport, està previst que la Federació Catalana de Voleibol retransmeti els partits que tinguin lloc durant tot el cap de setmana a través del seu canal de YouTube.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt