Cinc jugadores catalanes, convocades amb la Selecció sub19 femenina

La Selecció Espanyola sub19 torna a fer ús de les jugadores catalanes. El seleccionador Guillermo Orduna ha convocat a cinc jugadores catalanes, quatre d’elles amb pas per la GET Blume, per a preparar el Wevza sub19, segons informa la RFEVB. L’entrenador ha escollit a cada una de les esportistes catalanes procedents de posicions diferents: una col·locadora, una receptora, una oposada, una central i una lliure.

La primera de les atletes convocades que ha passat per la GET Blume és estat Inés Victory, que actualment milita al CV Premià de Dalt de Superlliga Femenina 2. El DSV CV Sant Cugat és l’equip que més esportistes catalanes aporta a la convocatòria d’Orduna, ja que, tant la receptora Maria Brun, com l’oposada Claudia Llamas, han rebut la trucada del seleccionador per desplaçar-se fins a Sòria amb el combinat espanyol. Tanca la convocatòria de Blumes la lliure del CV Vall d’Hebron Carla Plaixats, que disputa Superlliga Femenina 2 al mateix temps que entrena a l’acadèmia de tecnificació del voleibol català. La cinquena de les jugadores catalanes és la central Jessica Akamere, actual jugadora de l’Arenal Emevé i ex de Balàfia Vòlei.

Està previst que les 15 jugadores convocades, més les dues jugadores reserves arribin al destí de la concentració, Sòria, el proper dilluns 19 de juny per a començar una intensa setmana de treball a les instal·lacions del Pavelló de Los Pajaritos de Sòria. Després de finalitzar el Wevza, l’objectiu més immediat de la Selecció Espanyola sub19 serà la concentració a finals d’aquest any per a preparar el preeuropeu sub20 de 2024.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt