L’Instercap Asisa Tarragona SPSP, en busca de l’elit del voleibol espanyol

L’Instercap Asisa Tarragona SPSP, segon classificat del grup C de la Superlliga Masculina 2, inicia aquesta tarda la fase final de la categoria de plata del voleibol espanyol. L’esdeveniment té lloc a Castelló de la Plana i s’hi donen cita els sis millors equips de la lliga regular amb l’objectiu de cobrir les dues places d’ascens a Superlliga Masculina i, a més, coronar-se campió de Superlliga Masculina 2.

Els sis equips participants van quedar repartits en dos grups després del sorteig realitzat fa uns dies. En el grup A competiran el conjunt amfitrió, l’UBE L´Illa Grau, el Club Vigo Voleibol i el Cableworld Volei Villena Petrer, mentre, d’altra banda, en el grup B participaran, a més de l’Instercap Asisa Tarragona SPSP, el CV Almendralejo Extremadura i el Cisneros Alter.

Un cop finalitzada la lligueta, la classificació final dels equips definirà les semifinals de dissabte a la tarda, on s’enfrontaran el primer classificat d’un grup contra el segon de l’altre. La gran final, que tindrà lloc diumenge al matí, servirà per veure en acció als nous equips de Superlliga Masculina i, ja de pas, conèixer el campió de la categoria.

El conjunt tarragoní, únic representant català a la fase d’ascens a la màxima categoria del voleibol espanyol, va finalitzar la fase regular en segona posició amb 56 punts, a només quatre del líder, UBE L’Illa Grau. Durant els 22 partits de la lliga domèstica, l’equip entrenat per Vladimir Stevovski ha estat el quart màxim realitzador de tota la competició amb 1.400 punts, només superat per Extremadura Grupo Laura Otero (1405), Voleibol Dumbría (1407) i Grupo Egido Pinto (1429).

Qualsevol persona que estigui interessada en seguir el desenvolupament de l’Instercap Asisa Tarragona SPSP a la fase d’ascens podrà fer-ho en streaming per la web de la Rfevb i per la televisió pública del camp de Tarragona TAC12, que oferirà en directe els dos partits de la fase de grups i, en cas d’avançar de ronda, semifinals i la possible final.

Després de cinc temporades, l’equip tarragoní podria tornar a l’elit del voleibol espanyol si aconsegueix arribar a la final. L’últim cop que va assolir la Superlliga Masculina va ser la campanya 2017-2018, amb un pas efímer per la categoria daurada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt