El Ramón Soler CEV L’Hospitalet viatja a Galícia per assolir la Superlliga Femenina 2

Objectiu elit. El Ramón Soler CEV L’Hospitalet, únic representant català a la fase d’ascens a Superlliga Femenina 2, lluitarà a partir d’aquest dijous per aconseguir una plaça a la categoria de plata del voleibol espanyol de cara al pròxim curs. El conjunt del barcelon`ès disputarà un partit amistós contra el Toyota Teams Voleibol Sant Just aquest dimecres abans de viatjar a Ourense (Galícia) per fer front a la fase d’ascens.

L’equip entrenat per Jesús Moles va finalitzar la fase regular en segona posició a només tres punts del primer classificat, Garden Hotels Mallorca. Després de moltes jornades molt a prop a la classificació l’un de l’altre, l’última data del calendari va ser decisiva respecte a la classificació final, doncs el Ramón Soler CEV L’Hospitalet va perdre davant el CH Bordils i, per la seva part, l’equip mallorquí va sumar dos punts davant el MCR Premià de Dalt (3-2).

Amb tot, els sis equips protagonistes d’aquesta fase final d’ascens han quedat dividits en dos grups de tres equips. En el grup A competiran, a més del conjunt de l’Hospitalet, el CV Finestrat i el Voleibol Astillero. D’altra banda, juntament amb Garden Hotels Mallorca, CD Voleibol Guía i Aceites Abril Voleyourense conformaran el grup B.

Els dos grups disputaran una ‘lligueta’ a partit únic tots contra tots, amb els quals definiran les semifinals de dissabte. Els conjunts que aconsegueixin una plaça per ser-hi a l’última ronda ja tindran assegurada la seva presència a Superlliga 2. Per tancar un cap de setmana rodó, els equips finalistes voldran fer-se amb l’or i, per tant, el títol de campió de Primera Divisió Femenina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt