Segona convocatòria de les Seleccions Catalanes de Vòlei Platja de menors

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, la Federació Catalana de Voleibol realitza diumenge 23 d’abril la segona convocatòria de la concentració de seleccions catalanes de vòlei platja de menors. De la mateixa forma que va ocórrer el passat 2 d’abril, les proves seran obertes per als clubs, perquè siguin ells qui proposin esportistes de les categories infantil, cadet, sots-19 i sots-21. El termini màxim per enviar les seves propostes serà aquest dimecres 19 d’abril a les 12:00 h.

Amb el resultat de les proves fetes pel responsable de vòlei platja de la Federació Catalana de Voleibol, es prepararà un combinat competitiu de cara als diferents Campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques, que tindran lloc aquest estiu.

A la primera de les convocatòries van participar-hi més de 60 esportistes, tant en categoria masculina com femenina. Novament, les instal·lacions de l’Eurofitness Vall d’Hebron són les escollides per dur a terme les proves, dividides en quatre franges horàries. El primer torn, de 16 h a 17 h, serà pels jugadors infantils; el segon, de 17 h a 18 h, destinat a cadets; de 18 h a 19 h entrenaran els sots-19; i tancaran l’activitat, de 19 h a 20 h, els jugadors sots-21. 

Entre finals de juny i finals de juliol, la Federació Catalana de Voleibol realitzarà diferents convocatòries d’entrenaments dividits per categories, abans de dur a terme les concentracions finals per preparar els Campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt