Voleibol Mundet i Frankfurt Arenys Vòlei, a per l’ascens a Superlliga 2

Tot o res per poder donar el salt a la categoria de plata del vòlei espanyol. El Voleibol Mundet i el Frankfurt Arenys Vòlei, primers classificats del grup B de Primera Divisió Masculina, comencen aquest divendres la fase d’ascens a Molina de Segura (Múrcia) el camí de promoció a l’elit.

Els sis equips protagonistes d’aquesta fase final d’ascens han quedat dividits en dos grups de tres equips. En el grup A competiran, a més del Frankfurt Arenys Vòlei, la Universitat de Valladolid i l’Aula Veirtas Judesa Voleibol. D’altra banda, juntament amb Voleibol Mundet, Moreno Sáez Sporting CV Soria i Ecamed Voleadores Cieza conformen el grup B.

Els dos grups disputaran una ‘lligueta’ a partit únic tots contra tots, amb els quals definiran les semifinals de dissabte. Els conjunts que aconsegueixin una plaça per ser-hi a l’última ronda ja tindran assegurada la seva presència a Superlliga 2. Per tancar un cap de setmana rodó, els equips finalistes voldran fer-se amb l’or i, per tant, el títol de campió de Primera Divisió Masculina.

Després de competir des d’octubre fins a finals de març, passades 22 jornades de lliga regular, Voleibol Mundet i Frankfurt Arenys Vòlei van ser els dos millors equips del grup B de Primera Divisió Masculina, amb 62 i 52 punts, respectivament. La segona de les places d’ascens va estar disputada fins a l’última jornada, ja que Frankfurt Arenys Vòlei i Vikings Vòlei Prat van arribar a l’última cita de la temporada regular empatats a punts. La derrota dels del Prat contra Mundet i la victòria d’Arenys davant el CV Barberà va acabar donant la segona plaça al conjunt del maresme. El conjunt de Mundet, que fa dues temporades era a la categoria de plata del vòlei espanyol, pugna de nou per tornar a recuperar la plaça que va perdre a Superlliga 2.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt