Calendari unificat del vòlei platja català de 2023

S’acosta l’estiu i, amb ell, tornen les proves de vòlei platja. Del 6 de maig al 3 de setembre, una gran part dels caps de setmana comptarà amb competicions de vòlei platja per a diferents nivells, categories i puntuacions. Tot això és possible, un any més, gràcies als circuits oficials i proves homologades organitzades per la Federació Catalana de Voleibol i els promotors SVATOUR i Voleiboom.

La Federació Catalana de Voleibol organitza, de nou, el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, que tindrà fins a vuit proves al llarg de l’estiu, totes elles de nivell 4. El circuit arrancarà el proper 13 de maig a Mataró, i s’anirà estenent pel litoral català fins l’últim cap de setmana d’agost, que tindrà lloc la gran final a Badalona. D’altra banda, el circuit Svatour estarà present en 9 caps de setmana, acollint proves 2×2 tant en categoria masculina, femenina i mixte, que aniran des del nivell bàsic fins al nivell 4. Per últim, Voleiboom organitzarà una prova 4×4 femenina i masculina de nivell 2 a meitats de juliol.

Com a novetat, aquest any i per la coincidència de dates entre les proves de vòlei platja de Svatour i la Federació Catalana de Voleibol el cap de setmana del 17 i 18 juny, els dos organitzadors han arribat a l’acord de separa la competició per gèneres. Així, Svatour assumirà la celebració i desenvolupament de la part masculina a Malgrat de Mar i la Federació Catalana de Voleibol realitzarà a la platja de Torredembarra, la prova del Vichy Catalan Volei Tour amb la part femenina. Dit d’una altra manera, el mateix cap de setmana es disputarà la prova puntuable pel rànquing català i espanyol a dos seus diferents, sent les dues proves homologades i puntuables, a més de comptar amb la retransmissió de les finals per Esport3.

Així, al llarg d’aquest estiu, els practicants de vòlei platja podran inscriure’s a un total d’onze proves puntables en format 2×2, 8 proves 2×2 no puntuables, 9 proves 2×2 mixtes i 1 prova 4×4 masculina i femenina. El litoral català serà el protagonista del vòlei platja aquest estiu, acollint competicions a localitats com Tarragona, El Masnou, Roda de Barà, Malgrat de Mar o Castelldefels, entre d’altres.

Un any més, aquest calendari és possible gràcies al treball conjunt de la Federació Catalana de Voleibol i els principals promotors del vòlei platja amateur català. Un calendari unificat, amb proves homologades que compleixin uns requisits mínims de qualitat, i en el que la distribució de les diferents competicions garanteixi les màximes possibilitats de pràctica esportiva als amants del vòlei platja.

Consulta aquí el calendari complert.

INFO VICHY CATALAN VOLEI TOUR TORREDEMBARRA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt