Diputació de Barcelona i Batt campions infantils del Territorial de Sant Fruitós

La jornada de categoria infantil, masculina i femenina, ha posat punt i final a tres de competició a Sant Fruitós de Bages, que per segon any consecutiu ha acollit el Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials. En categoria femenina, l’equip campió ha estat Barcelona 1 Batt, mentre que en la masculina, el triomf ha estat per Catalunya Diputació de Barcelona.

Les més petites del campionat s’han deixat la pell i han mostrat el bon nivell de joc que té el vòlei de base català disputant partits d’alta intensitat i igualtat. La sisena posició ha estat per Lleida Vichy Catalan, que no ha pogut superar en la lluita per la cinquena plaça a Tarragona Securitas. Més sort han tingut les noies de Barcelona 2 Reprosa, que s’han imposat Girona Ecotrofeo en la lluita pel tercer calaix del podi. Finalment les campiones, Batt 1, han guanyat per un ajusatadíssim 2-0 al conjunt Barcelona 3 Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Pel que fa a la categoria masculina, s’ha detectat un gran nivell de joc, que s’ha traslladat a la pista amb partits intensos. Després de la lligueta entre els quatre equips, el triomf ha estat pel conjunt Catalunya Diputació de Barcelona, que ha guanyat a la final a Catalunya 2 Esteban. La tercera posició ha esta per Catalunya 3 Vichy Catalan, i finalment, Catalunya 4 ha ocupat la quarta posició.

A l’entrega de premis hi ha participat Àdria Mazuñán, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages; David Ruiz, regidor d’esports; Cristina Murcia, regidira d’atenció a les persones; Laia Feliu, regidora de cultura i festes; Joan Girona, representant del vòlei ASFE; i, Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. Finalment, la tradicional foto de famíla, ha tancat els ters dies competició.

GALERIA FOTOGRÀFICA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt