Barcelona Ajuntament de Sant Fruitós i Catalunya Diputació de Barcelona, campions del territorial cadet

El pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages ha acollit la primera jornada del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials en la que han competit els equips de categoria cadet. Els campions han estat Barcelona 3 Ajuntament de Sant Fruitós en categoria femenina i Catalunya Diputació de Barcelona, en la masculina.

Els més de 100 esportistes i prop de 20 entrenadors que han participat a la competició han lluitat de valent per endur-se el títol de campions de la categoria. En el grup femení les sisenes classificades han estat les jugadores del Tarragona Securitas, que no han pogut guanyar a un Lleida Vichy Catalan per la cinquena posició. En la lluita pel tercer calaix del podi, les guanyadores han esta Barcelona 2 Reprosa, que s’han imposat a Girona, finalment quart. Per últim, la gran final l’han disputat dos equips de Barcelona, el 3 representant a l’Ajuntament de Sant Fruitós, i l’altre, l’1 com a Vichy Catalan. Ha estat necessari arribar al tercer set per a que les noies de Barcelona 3 es fessin amb el títol.

En categoria masculina, després de la lligueta que han jugat els quatre equips participants, la final l’han disputat els equips Catalunya 1 Diputació de Barcelona i Catalunya 3 Batt. Catalunya 1 s’ha imposat per 2-0 en una final molt disputada. La tercera posició ha estat per Catalunya 2 Esteban i ha tancat la classificació Catalunya 4 Securitas.

A l’entrega de premis de la jornada d’avui hi ha participat Àdria Mazcuñán, alcaldessa de Sant Fruitós de Bages; Josep March, representant territorial de l’esport a Barcelona; Cristina Murcia, regidora d’atenció a la ciutadania de Sant Fruitós de Bages; i, Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. Aquesta ha estat la primera de les tres jornades que es disputaran de Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials. Demà és el torn de la categoria juvenil, i dijous la  infantil posarà el punt i final a l’edició del 2023.  

GALERIA FOTOGRÀFICA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt