CV Sant Cugat, CV Premià de Dalt i Barça CVB, representants catalans al Campionat d’Espanya Juvenil

Ahir a la tarda va tenir lloc la gran final de la fase de classificació pel Campionat d’Espanya juvenil, celebrat a Valldoreix (Sant Cugat del Vallès), on van participar-hi els sis millors equips que conformaven la segona fase femenina. El conjunt amfitrió, el CV Sant Cugat, va fer-se amb la victòria final després de superar al CV Premià de Dalt per 3-0 i per tant, guanyadors de dues de les tres places de les que disposa Catalunya per al Campionat d’Espanya. El Barça CVB, tercer classificat després de superar al CV Vall d’Hebrón, és el tercer representant català a Astúries.

El cap de setmana de fases finals va començar amb els quarts de final, disputats dissabte a la tarda. El primer matx, entre Barça CVB i Sant Quirze Negre, va acabar amb la victòria de l’equip blaugrana per 3-1. El segon dels partits de la jornada va enfrontar al CV Vall d’Hebrón contra el Voleibol Sant Just ‘A’, que va finalitzar amb un resultat de 3-1 favorable a l’equip barceloní. L’equip amfitrió, el CV Sant Cugat ‘A’ i el CV Premià de Dalt, dos primers classificats de la segona fase, esperaven a semifinals.

El CV Sant Cugat i el Barça CVB van obrir les semifinals, en un partit que va finalitzar amb la victòria de l’equip local per un clar 3-0. El segon partit de la penúltima ronda va enfrontar al CV Premià de Dalt i el CV Vall d’Hebrón, un matx que les maresmenques van endur-se per la via ràpida, col·locant un 3-0 en el marcador.

La gran final, amb els dos equips classificats per lluitar pel títol espanyol, finalitzava amb un 3-0 a favor del conjunt local davant el CV Premià de Dalt, que feia encara més gran la festa amb el públic de Valldoreix. En tercera posició va finalitzar el Barça CVB, que va superar per 3-1 al CV Vall d’Hebrón en la final de consolació. A l’acte de l’entrega de premis va assistir José Ramón Balmón Campo, vicepresident del CV Sant Cugat i Àngel Sanchis, en representació de la Federació Catalana de Voleibol.