Alberto Toribio i Marcos Dreyer, reforços de luxe pel Campus de Tecnificació

La Federació Catalana de Voleibol, en col·laboració amb el Patronat d’Esports de l’Hospitalet de l’Infant, organitza un altre any el Campus de Tecnificació de Voleibol amb l’objectiu de que els participants aprenguin noves tècniques i tàctiques per assolir un major rendiment en el seu joc. A mesura que s’acosten les dates (del 16 al 29 de juliol) l’ens federatiu va donant més dades sobre alguns detalls amb els que comptarà el Campus, com és el cas dels tècnics que en formaran part.

A més de comptar amb el responsable del programa femení de tecnificació GET Blume, Miguel Fuente; i el responsable del masculí de GET Bume, Israel Martín, la Federació Catalana de Voleibol ha incorporat a dos tècnics més de gran nivell per fer encara més atractiva i motivadora l’estada dels joves.

El primer d’ells és l’actual entrenador del campió de la Copa del Rei, Alberto Toribio. El tècnic de Valladolid compta amb una àmplia experiència a l’elit del voleibol, doncs ha dirigit equips com Elx i Tarragona Sant Pere i Sant Pau a Superlliga, a més de classificar-se en més d’una ocasió per competició europea. Abans d’assolir la banqueta de Río Duero Soria fa dos anys, Toribio va passar una dècada lligat a la labor formativa dins la Federació Catalana de Voleibol, concretament en el programa Arc Blume.

També assistirà al Campus el preparador de l’actual campió de la fase regular de la Lliga Iberdrola (CV Hidramar Gran Canaria), Marcos Dreyer. El tècnic brasiler va entrenar al Vòlei Palma des de 2015 fins a 2021, aconseguint en aquell període de temps un ascens a Superlliga Masculina, el títol de campió de Superlliga i el de campió de Copa del Rei. Fa dos estius, l’entrenador va fitxar pel conjunt canari. Només arribar, va conquerir la Copa Princesa dirigint l’equip filial, mèrit que va donar-li l’oportunitat de fer-se càrrec del primer equip aquesta temporada.

En aquest Campus, els nascuts/es entre 2006, 2007, 2008, 2009 i 2010 (categoria infantil, cadet i juvenil de primer any) podran realitzar un treball de tecnificació per tal d’aprendre noves tècniques i tàctiques que els ajudin a assolir un major rendiment, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural i l’experiència de fer nous amics. Aquesta activitat es divideix en dos torns de 84 places cadascun i les sol·licituds es poden fer des del passat 13 de febrer. El segon període d’inscripcions es tancarà el proper 9 d’abril i podria ser que les places restants quedessin cobertes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt