Barça Voleibol i DSV Sant Cugat inicien el camí dels ‘play-offs’ pel títol

El Barça Voleibol, en Superlliga Masculina, i el DSV Sant Cugat, en la Lliga Iberdrola, comencen demà el seu camí en els ‘play-offs’ per fer-se amb el títol de les seves respectives competicions. Cal remarcar la temporada que han realitzat els dos equips, quedant setens en lliga regular (Barça Voleibol) i cinquenes (DSV Sant Cugat), en dues competicions on s’ha mostrat un alt nivell de joc des del principi de la temporada.

El conjunt santcugatenc, assentat a l’elit del voleibol espanyol des de fa ja uns anys, disputarà aquest cap de setmana per tercer cop en la seva història una fase de ‘play-offs’ per al títol. En una eliminatòria al millor de tres partits, l’equip de Rafa Ruiz ha estat emparellat amb el Cajasol Dos Hermanas, que ha finalitzat la lliga regular en quarta posició. El primer dels matxos tindrà lloc demà a les 19 hores a Valldoreix (Sant Cugat), mentre que, el segon partit, serà a Dos Hermanas (Sevilla) el proper 1 d’abril. En cas d’arribar a empat a 1, el tercer encontre es jugaria el dia 2 d’abril al camp del Cajasol Dos Hermanas, que compta amb el factor pista a favor.

D’altra banda, el conjunt blaugrana dirigit per Fredinson Mosquera, rebrà demà a les 16:30 hores als actuals campions de la Copa del Rei, Río Duero Soria, que ha finalitzat la lliga regular en segona posició. L’equip sorià, que compta amb tres catalans a les seves files i entrenat per un ex de la Federació Catalana de Voleibol com és Alberto Toribio, visita el pavelló de La Salle Bonanova havent perdut l’últim enfrontament amb els blaugranes fa només unes setmanes (3-1). El segon dels partits de quarts de final tindrà lloc al pavelló de Los Pajaritos (Soria) el proper 1 d’abril i, si fos necessari, un tercer matx en el mateix escenari el dia següent.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt