Esplugues acull diumenge la quarta concentració de seleccions catalanes

La localitat barcelonina de Esplugues de Llobregat acollirà aquest diumenge la quarta de les concentracions catalanes de menors, de cara a la preparació del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

Fins a 126 jugadors i jugadores provinents de diferents equips catalans formaran part de les seleccions infantil i cadet, sent més nombrosa la concentració femenina, amb 74 atletes entre ambdues categories (40 en l’infantil i 34 en la cadet). Per part masculina, 52 menors entrenaran dintre d’uns dies (24 en categoria infantil i 28 en categoria cadet).

Un total de 34 equips diferents seran els encarregats d’aportar els jugadors en la nova concentració de la selecció catalana de menors. El CV Sant Cugat, l’AE Carles Vallbona, el CV Premià de Dalt, el Cecell Lleida, el CV Esplugues, el CV Olot, el CV Sant Quirze, el CV Vall d’Hebrón, el CN Sabadell, l’AE Vòlei Manresa, el CVB Barça, l’Escola Elisabeth, el FS Castellar Taronja, el Sant Pere i Sant Pau, el Vòlei Sant Just, el Vòlei Vilassar, el Balàfia Vòlei, el CEV L’Hospitalet, el CV Arenys, el CV Girona, el CV Mataró, el CV Premià de Mar, el CV Reus, el CV Roquetes, el CV Terrassa, el Barça Voleibol, el CV Torredembarra, el Màgic Vòlei, el Vikings Vòlei, el CV Barberà del Vallès, el CV Sant Martí, el CV Canet, el CV Martorell, el CV Mundet i el CV Barberà completen la llista de clubs representants.

La d’Esplugues serà una de les múltiples concentracions que realitzen les seleccions catalanes de menors, abans de fer una última trobada prèvia al Campionat d’Espanya. L’esdeveniment, que es disputarà novament a Valladolid, tindrà lloc el primer cap de setmana de juliol (del 29 de juny al 2 de juliol) on les categories infantil femení i cadet femení tractaran de repetir la victòria de l’any passat, de la mateixa forma que el cadet masculí, que va fer un meritós bronze.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt