Un combatiu Barça Voleibol cedeix davant el Melilla Sport Capital

El Barça Voleibol s’acomiada de la Copa del Rei lluitant fins al final. El conjunt dirigit per Fredinson Mosquera va caure ahir eliminat de la Copa del Rei en el partit de quarts de final a mans de l’actual campió, el Melilla Sport Capital, per 3 sets a 1.

El matx començava amb els dos equips tractant d’endur-se els punts per tal de posar-se per davant en el marcador, fent que el marcador fos parell fins al final del primer període. Tant ajustat va ser el primer parcial que Melilla va endur-se’l per la mínima, 25-23. El mateix va passar en el segon parcial, ja que, amb un bon servei, el conjunt català va posar contra les cordes a l’actual campió. L’experiència del conjunt dirigit per Salim Abdelkader en els punts decisius va fer decantar la balança pel Melilla, que va posar el 2-0 en l’electrònic després de tancar el segon set per 25-22.

Els barcelonins volien mantenir-se a la Copa i, copiant l’arrencada del segon parcial, tornaven a posar-se per davant en el marcador gràcies als punts de Gerard Osorio. La distància era mínima, però duia esperança al conjunt de Mosquera, que assetjaven a Melilla gràcies a un bon servei. Un impuls final del Barça quan el partit estava empatat a 17 els duria a gaudir d’avantatge en els compassos finals per acabar enduent-se el tercer set per 24-26.

A la quarta mànega, després de deixar-ho tot a la pista i havent encaixat un parcial en contra de 7-0, el Barça Voleibol va perdre les últimes forces que li quedaven i no va ser capaç de regirar la situació adversa. Un Melilla molt sòlid tant en atac com en defensa va acabar enduent-se el set per 25-16 en poc més de vint minuts de joc, acabant així amb el somni blaugrana d’avançar a la Copa.

A falta de només tres jornades per acabar la fase regular, Barça Voleibol es troba a només tres punts del sisè classificat, Unicaja Costa de Almería, equip que marca el tall per a disputar els play-off pel títol. Al conjunt de Freddy Mosquera li queden tres partits complicat, ja que ha de visitar els camps de Leleman Conqueridor Valencia i Melilla Sport Capital, a més de rebre a casa a Río Duero Soria.