Comença la segona fase de la Tercera Divisió Sènior, Juvenil i Cadet femenina

Aquest cap de setmana donen inici les fases de promoció i permanència de les respectives categories de Tercera Divisió femenines catalanes. A partir d’aquest dissabte i fins a finals de maig, els equips separats en promoció i permanència lluitaran, fer-se amb el títol de Campió de Catalunya, per pujar a Segona o per no descendir de categoria.

A categoria sènior, fins a 16 clubs repartits en dos grups de vuit lluitaran en l’apartat de promoció per coronar-se campions. El mateix passarà a les branques de permanència, on clubs com Vòlei Gèlida, CV Torelló, AE Sàndor, Vòlei Sant Just o CV Cubelles tractaran de competir per no perdre la categoria de bronze del vòlei català.

En les categories Juvenil/Cadet, on s’arrosseguen els resultats en forma de serpentina, fins a 48 equips competiran repartits en sis grups de promoció. Els ocupants de les dos primeres places de la classificació conjunta de cada grup de promoció, aconseguiran plaça per la fase final d’ascens de la categoria. La fase final d’ascens atorgarà quatre places directes per la segona divisió juvenil/cadet de la propera temporada. Clubs com AE Dolors Mallafre, CV Arenys, Vikings Vòlei Prat o CV Cunit tractaran de coronar-se al final de la fase.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt