El Sant Cugat no pot assolir el seu somni i cau a quarts de la Copa de la Reina

La jornada inaugural de la máxima competició del voleibol femení ha vist com el conjunt amfitrió lluitava de tu a tu contra Cajasol Vóley Dos Hermanas, malgrat i perdre per 0-3. D’altra banda, CV Kiele Socuéllamos ha posat el 3-0 davant Avarca de Menorca per fer-se un lloc a semifinals. El primer dia de competició al PAV 3 de Sant Cugat del Vallès s’hi ha respirat voleibol per tots els seus racons.

DSV CV Sant Cugat ha competit davant un gran rival. L’equip amfitrió, únic representant català a la Copa de la Reina, ha caigut per 0-3 davant el Cajasol Vóley Dos Hermanas. El conjunt local ha anat a remolc del seu rival durant pràcticament tot el partit, fet que ha dificultat una endur-se un set en els dos primers parcials. En el tercer període, les jugadores de Rafa Ruiz han posat contra les cordes a l’equip andalús, però, aquest cop, la sort ha caigut del conjunt visitant, que s’ha endut la tercera màniga i ha tancat el partit per 24-26.

En el primer partit del dia, que enfrontava a Avarca de Menorca contra CV Kiele Socuéllamos, el conjunt de Ciutat Reial ha donat la sorpresa. Amb un joc agressiu però alhora tàctic, ha superat per 0-3 a l’equip balear, que arribava al torneig amb altes esperances. El CV Kiele ha imposat la seva llei i s’ha endut el primer set per 20-25, amb un joc que ha seguit la mateixa dinámica en la segona mànega, favorable a l’equip visitant per 19-25. Ha destacat l’actuació de Ellen Grazielle Saldanha, que ha convertit fins a 19 punts al llarg del partit. Les menorquines han estat a punt de tornar a ficar-se en el partit amb una bona reacció en el tercer set, però, en els moments decisius, CV Kiele s’ha mostrat més sòlid i s’ha endut la tercera mànega per 25-27.

Malgrat la derrota de l’equip local, el PAV 3 de Sant Cugat del Vallès ha animat, cridat i gaudit d’un vòlei de gran qualitat en la primera jornada de les tres que durarà la competició. Està previst que, durant tot el cap de setmana, més de 3.000 persones passin pel complex esportiu per gaudir del millor voleibol nacional femení.