Arrenca la Segona Fase del Campionat Universitari de Voleibol

Dona inici la Segona Fase del Campionat Universitari de Voleibol. En el campionat participen fins a vuit facultats. La Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat de Lleida, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat de Barcelona i  la Universitat de Girona són les facultats representants de la categoria masculina. En el bàndol femení participen fins a vuit equips, els mateixos d’abans més la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat Pompeu Fabra.

El pavelló polivalent Inpacsa (Balaguer) va ser l’emplaçament escollit on ahir es va jugar la prèvia a la ‘final four’ de categoria masculina, que tindrà lloc el proper 21 de març. L’actual campió, la Universitat Politècnica de Catalunya,guanyava el seus dos partits de grup i es classificava directament per a la fase final. Del Grup A l ’acompanyarà la Universitat Autònoma de Barcelona, que va superar per 2-0 a la Universitat de Lleida, facultat que va perdre els dos partits disputats.

En el Grup B, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona i Universitat Rovira i Virgili pugnaven per dos places en les semifinals. La facultat tarragonina va guanyar els seus dos partits amb solvència (2-0) i, juntament amb la Universitat de Barcelona, van aconseguir completar la ‘final four’. Avui serà el torn de la competició femenina, que veurà enfrontades a sis universitats diferents (Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat de Lleida, Universitat de Girona, Universitat de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra i Universitat Autònoma de Barcelona).

En l’edició de 2022, la Universitat Politècnica de Catalunya va endur-se la medalla d’or tant en categoria masculina com femenina. La Federació Catalana de Voleibol va designar per a la celebració de les finals un total de sis àrbitres que van ser els encarregats de dirigir la competició. Aquests van ser Rafael Martínez, Leonardo Fabián Ceballo, Daniel Gonçalves, Albert Elvira, Sergi Borràs i Matías Balestra.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt