Confirmades les Estades i el Campus de Tecnificació de la Federació Catalana de Voleibol

La Federació Catalana de Voleibol organitza, un any més, una nova edició de les Estades i Campus de Tecnificació de Voleibol. Les jornades es realitzaran, com sol ser habitual, a l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona), gràcies a la col·laboració del Patronat d’Esports de l’Hospitalet de l’Infant.

Les estades estan pensades per a que els joves d’entre 10 i 17 anys puguin millorar el nivell esportiu en voleibol, gaudir del vòlei, divertir-se fent activitats de lleure al medi natural, viure l’experiència de fer nous amics i de gaudir del parc temàtic més complert de Catalunya, Port Aventura.

Dins de les activitats de lleure, dirigides per monitors especialistes i preparats, hi haurà activitats diàries com la passejada en bicicleta, caiac, tir amb arc, escalada o cinema a la fresca. A la nit, es deixarà a la imaginació del monitors la proposta variada de jocs i gimcanes.

Les estades constaran de dos torns, amb un màxim de 56 places per torn, el primer dels quals començarà el 2 de juliol i finalitzarà el 8 de juliol i el segon torn serà del 9 al 15 de juliol. El criteri d’admissió serà per rigorós ordre d’inscripció, el qual começarà dilluns 13 de febrer i acabarà el proper 12 de juny.

Un Campus de Tecnificació amb més places

Del 16 al 29 de juliol es celebrarà una nova edició del Campus de Tecnificació, que tindrà lloc després de les Estades. Degut a la gran demanda d’anys anteriors, la Federació Catalana de Voleibol ha decidit elevar fins a 15 les places respecte a 2022, fins a un total de 168 participants.

Com sol ser habitual, el Campus tindrà lloc en dos torns. El primer dels torns es celebrarà del 16 al 22 de juliol i comptarà amb 84 places, dirigit a nois i noies infantils, nascuts entre 2009 i 2010. El segon torn, del 23 al 29 de juliol, anirà destinat a nois i noies cadets i juvenils de 1r any, nascuts del 2006 al 2008. A les dues setmanes de Campus, els participants podran realitzar un treball de tecnificació per tal d’aprendre noves tàctiques que els ajudin a assolir un major rendiment, al mateix temps que fan activitats de lleure al medi natural i coneixen gent nova.

A diferència de les Estades, el criteri d’admissió del Campus de Tecnificació anirà regit per currículum esportiu, supervisat després de la sol·licitud dels esportistes. Les inscripcions estaran disponibles també a partir del proper 13 de febrer.

Prem aquí per a més informació sobre les Estades.

Prem aquí per a més informació sobre el Campus de Tecnificació.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt