El Barça Voleibol debutarà a la Copa del Rei dijous 23 de febrer contra l’actual campió, el Melilla Sport Capital

El torneig del KO en categoria masculina, que torna a Soria cinc anys després, compta ja amb el seu calendari complet. El poliesportiu de Los Pajaritos serà l’encarregat de veure com el Barça Voleibol obre la competició el proper dijous 23 de febrer contra el Melilla Sport Capital a les 17:00 hores.

El conjunt dirigit per Fredinson Mosquera va acabar la primera volta de la Superlliga Masculina enfrontant-se, precisament, al mateix rival que tindrà en el primer matx a la Copa del Rei. En aquella ocasió, el Barça Voleibol va caure derrotat per 0-3. Malgrat això, va finalitzar la primera volta en sisena posició a la classificació, assegurant així la participació al torneig. L’equip blaugrana intentarà destronar l’actual campió de la competició.

Més tard, saltarà a la pista l’equip amfitrió, Rio Duero Soria, per enfrontar-se al Unicaja Costa de Almería (20:00h). Un dia més tard, divendres 24 a les 17:00h, començaran els últims dos partits de quarts de final, que enfrontaran al Pamesa Teruel Voleibol contra el Leleman Conqueridor Valencia i al CV Guaguas davant l’Arenal Emevé, aquest últim disputat a les 20:00h.

Dissabte 25 de febrer serà el dia de les semifinals, que enfrontaran en el primer torn als guanyadors del segon i el quart partit de l’anterior ronda. El segon torn està reservat al guanyador del partit del Barça Voleibol contra el vencedor de l’eliminatòria que enfronta a Pamesa Teruel Voleibol i Leleman Conqueridor Valencia.

La gran final pel títol tindrà lloc el diumenge 26 a les 17:00h. Tots els partits de la competició es podran veure a través de la plataforma RTVE Play. Els conjunts participants tractaran de desbancar el Melilla Sport Capital, que va fer-se per primer cop amb el trofeu en l’anterior edició.