Obertes les inscripcions pel I Campionat de Catalunya de Vòlei Neu

La Federació Catalana de Voleibol ha obert el termini d’inscripció del primer Campionat de Vòlei Neu, que tindrà lloc el proper 11 de març a l’estació d’esquí de Boí Taüll. Fins a 16 equips (8 masculins i 8 femenins), formats per tres jugadors titulars i un de suplent, podran inscriure’s al torneig abans que s’esgotin les places o s’arribi al final del termini, el proper divendres 3 de març.

El preu de la inscripció és de 240 euros per equip. El pagament inclou la possibilitat de jugar el torneig, l’allotjament per les nits de divendres i dissabte (sumant l’esmorzar de dissabte i diumenge) i una samarreta de joc per cada jugador. Els equips disposen de l’opció de dinar divendres i dissabte (40 euros per equip) i altres serveis com forfait pel diumenge 12 de març, a només 25 euros. Els entrenadors i/o acompanyants dels equips tenen una tarifa de 85 euros per persona i inclou l’allotjament dos dies amb esmorzar inclòs.

Els entrenadors i/o acompanyants poden inscriure’s a través d’aquest enllaç: https://inscripcions.fcvolei.cat/call/60887

El torneig, primer d’aquest estil a Catalunya, està pensat perquè els jugadors puguin viure l’experiència de practicar el vòlei en un entorn poc habitual o de gaudir de la zona de la Vall de Boí. El municipi compta amb atractius com el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el balneari de Caldes de Boí, les pistes d’esquí de Boí Taüll Resort, i un conjunt d’esglésies romàniques declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Els equips interessats en inscriure’s a l’esdeveniment podràn fer-ho a través d’aquest enllaç: Convocatòria (fcvolei.cat)

Per a qualsevol dubte referent al torneig, en el següent enllçac podràs accedir a les condicions de la normativa: https://fcvolei.cat/wp-content/uploads/NORMATIVA-VOLEI-NEU-2023.pdf

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt