El CN Terrassa es vesteix de gala per començar l’any

El club egarenc va aprofitar l’aturada nadalenca de la competició per organitzar l’acte de presentació dels equips de la secció de voleibol d’aquesta temporada. Així, aquest passat diumenge es va vestir de gala per presentar els 26 equips actuals formats per més de 300 esportistes i 20 tècnics.

Els 19 equips federats i els 7 de lliga escolar, dels quals 13 són femenins, 10 masculins i 3 de mixtes, van omplir la pista del Pavelló Poliesportiu de l’Àrea Olímpica. El club, que ha experimentat un gran creixement els darrers anys, té representació a totes les categories federades, des d’alevins a sèniors, tant en masculí com en femení. L’acte també va servir per fer la fotografia oficial de tots els equips.

A la presentació va assistir el regidor d’esports de Terrassa, Miquel Ángel Moreno; així com Pep Forn, d’ERC; Marc Armengor i Alfredo Vega, regidor i portaveu del PSC; Javier González, portaveu de C’s; i, Montserrat Caupena, regidora de Junts per Terrassa. També es va comptar amb la presència de Gary Johnson i Ester Guzmán, del patrocinador Salt Idiomes i de diferents membres de la Junta Directiva de l’entitat, i el president del CN Terrassa, Joan Herrera.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt