Plata per a 8 catalans en els campionats del Wevza SUB17

Els esportistes catalans de la Selecció Espanyola SUB17, masculina i femenina, es queden amb la mel als llavis en els campionats del WEVZA, disputats a Alemanya i Itàlia la passada setmana. Ambdues seleccions han perdut davant la selecció italiana en el partit final dels tornejos previs al campionat europeu, que tindrà lloc el pròxim mes de juliol a Montenegro.

Després de batre a Països Baixos en la fase de grups per 3-0 i a França a les semifinals per 3-2, el combinat dirigit per Fredinson Mosquera, entrenador del Barça Voleibol, ha caigut per 3-1 contra la selecció transalpina, que ja ha aconseguit el bitllet de forma directa pel campionat d’Europa. Diego Kunda, receptor blaugrana, ha estat escollit millor oposat de la competició. També han participat en el torneig Oriol Nadal, del CV Sant Martí i Gerard Rejón, del CN Sabadell.

Per la seva banda, el conjunt femení, ha aportat fins a cinc jugadores catalanes a la convocatòria: Anna Busquets i Martina Gonzalo del CVB Barça; Filippa Botcher i Berta Fabo del CV Vall d’Hebrón i Valentina Navarro del CV Sant Cugat. L’equip va imposar-se a Portugal i a França per 3-1 abans de plantar-se a la final davant Itàlia, on va acabar perdent per 3-0 en poc més d’una hora de partit.