El Barça CVB es corona a la Copa Princesa

L’equip blaugrana es proclama campió de la de Copa Princesa que s’ha celebrat a A Corunya, del 6 a 9 de gener, després d’un campionat impecable al que van arribar com a favorites i del que han tornat amb la copa i només 3 sets en contra. El MCR Premià de Dalt no va passar de la fase de grups. La blaugrana Meriyén Serrano va ser la MVP del torneig.

El FC Cartagena Algar Surmenor va ser el primer en caure davant les pupil·les d’Adrián Fiorenza, que van guanyar el partit per 3-0. Amb la victòria davant l’Autos Cancela Zalaeta, segon rival de grup, l’equip blaugrana va guanyar per 3-1 amb el que s’assegurava passar de ronda com a primer de grup. La semifinal, dissabte a la tarda, la van disputar amb l’Extremadura Arroyo, un partit molt igualat que van saber tirar endavant i tancar amb un 3-1, que les portava directament a la final del campionat.

El CV Melilla esperava a les catalanes a la gran final, i tot i marcar distàncies i guanyar el primer set, les blaugranes no havien començat perdent cap partit, es van saber sobreposar i endur la victòria per 1-3. Fins i tot, el tercer set van deixar al rival a només 8 punts, demostrant una gran superioritat en el joc. Una victòria que les proclamava campiones de la XVI Copa Princesa. La central veneçolana del Barça CVB, Meriyén Serrano, va ser proclamada millor jugadora del campionat.

D’altra banda, el MCR Premià de Dalt, l’altra equip català que participava al torneig va caure a la fase de grups. L’equip, entrenat per Aitor Piñol, va caure derrotat pel CV Melilla, subcampió, per 3-1, i l’Extremadura Arroyo, per 3-0.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt