El vòlei català present al Saló del Manga Barcelona

Haikyuu està sent un fenomen de masses i està tornant a posicionar el voleibol entre els esports destacats dels infants i joves que frisen per consumir qualsevol cosa que tingui a veure amb l’equip de Shoyo Hinata. Estem tornant al que alguns recordaran com l’època dels 80-90 amb ‘Juana (Hazuki) i Sergio’.

En aquest sentit, la Federació Catalana de Voleibol no ha volgut deixar escapar aquest filó i ha participat en la 28a edició del Saló del Manga gràcies a la col·laboració de Planeta Comic, editorial que té els drets del manga Haikyuu; i de Ficomic, organitzador de l’esdeveniment. L’objectiu principal ha estat aprofitar aquestes sinèrgies que aporta Haikyuu per continuar promocionant el vòlei català entre els més joves.

Els quatre dies de celebració del saló, i amb les dues pistes de voleibol instal·lades a l’espai Manga Sports per Ficomic, i ambientades en Haykiuu tant per Planeta Comic, que comercialitza els còmics, com per Selecta Visión, que té els drets d’imatge de l’anime, la Federació Catalana de Voleibol va fer exhibicions amb esportistes del programa d’Alt Rendiment Català i que han format part de les seleccions catalanes aquest any. A banda de l’espectacle, els assistents també van poder jugar alguns punts contra els joves esportistes, i diem alguns punts perquè les cues per participar-hi van ser llargues.

Així, els seguidors de la sèrie i dels còmics d’Haykiuu van poder gaudir i practicar voleibol amb els joves talents catalans i també rebre informació de com iniciar-se en aquest esport a Catalunya. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt