EL CV Figueres es vesteix de gala per presentar els 13 equips

Dissabte a la tarda el Pavelló Municipal Poliesportiu de Figueres va ser la seu de la presentació oficial dels equips per aquesta temporada del Club Voleibol Figueres. L’entitat va donar a conèixer, a familiars, amics i simpatitzants que van omplir la grada, els més de 150 esportistes que formen part dels 13 equips de l’entitat.

El CV Figueres té actualment 8 equips en competició escolars i 5 federats, dels quals tres son femenins i dos masculins, de categories cadet i juvenil. Entre tots els seus integrants superen ja els 150 esportistes que, un a un, van anar sortint a pista degudament uniformats per donar la benvinguda a la temporada i també fer la fotografia oficial.

A la presentació van assistir l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó; el regidor d’esports, César Barranechea; el diputat d’esports a Girona, Jordi Masquef; Eduard Torrent, en representació de la Federació Catalana de Voleibol; Nuria Olmo, representant d’Optipunt, patrocinador de l’entitat; i el president del club, Jordi Jaume.   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt