Cambrils coronarà els nous Campions de Catalunya de Vòlei Platja

La Federació Catalana de Voleibol (FCVb) i l’Ajuntament de Cambrils van presentar ahir la gran final del Vichy Catalan Volei Tour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, que se celebrarà aquest cap de setmana a la platja del Regueral de Cambrils. La competició s’iniciarà dissabte al matí amb la fase prèvia i finalitzarà amb les grans finals de diumenge a partir de les 18 hores, la final femenina, tot seguit la final masculina, per acabar amb l’entrega de premis.

Fins al moment, més de 400 jugadors i jugadores han participat a les set proves que s’han disputat del Vichy Catalan Volei Tour, però només accedeixen a la final les 8 millors de cada gènere. Les 16 parelles participants miraran d’aconseguir el títol de campió de Catalunya de Vòlei Platja que ara mateix està en possessió de Nuria Bouza i Nazaret Florian, en categoria femenina, i d’Hernán Tovar i Rolando Hernández, en la masculina.

A la roda de premsa de presentació l’alcalde en funcions de Cambrils, Enric Daza, ha celebrat que, un cop més, Cambrils sigui la seu d’aquest tipus d’esdeveniments esportius que serveixen per desestacionalitzar la temporada turística i seguir apostant pel turisme esportiu. Per la seva part, la regidora d’Esports, Natalia Pleguezuelos, ha destacat que “és un orgull per Cambrils acollir aquesta competició per tercera vegada i fer-ho en un espai ideal com és la platja del Regueral”.

Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, ha volgut agrair el suport i col·laboració ‘any rere any de l’Ajuntament de Cambrils’, i ha destacat que “ a Cambrils ens hi sentim com a casa nostra i per això és el municipi que més vegades a organitzat la final i que més proves ha organitzat d’aquest esport. La platja del Regueral és impecable i la garantia que tot anirà bé’. A més, ha confirmat la presencia a la final de les parelles més destacades del circuit, pel que s’esperen unes finals amb un nivell ‘espectacular’.

La competició s’iniciarà el dissabte a les 9 del matí i, durant tot el dia, es disputarà la fase prèvia. Diumenge, a partir de les 10 hores, s’iniciaran les semifinals i a la tarda tindran lloc les finals. A les 18 hores començarà la final femenina i, seguidament, serà el torn de la masculina. La competició serà retransmesa per la web d’Esport 3 i per la plataforma Esport+.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt