Cara i creu per les seleccions catalanes de vòlei platja sub-19

Des d’ahir es celebra a les instal·lacions de Puerta de Hierro de Madrid el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Vòlei Platja de categoria sub-19, masculina i femenina, on Catalunya hi participa amb 4 parelles. La jornada inaugural va finalitzar amb set victòries i tres derrotes pels conjunts catalans.

La parella formada per Elba Páez i Irati Sánchez va guanyar els tres partits que va disputar contra les seleccions d’Astúries (2-0), Aragó (2-0) i Balears (2-0). Avui a les 13 hores juguen contra Cantàbria per classificar-se per quarts de final. Menys sort van tenir la segona parella femenina, formada per Eva Bové i Ona Mateo, que van finalitzar la jornada de dimecres amb dues derrotes davant Canàries i Madrid, i una victòria amb la selecció de Murcia, avui al matí també han perdut el partit amb Andalusia que impedeix la classificació a quarts de final.

En categoria masculina, les parelles catalanes només van disputar quatre partits a la jornada d’ahir. La dupla formada per Joao Paixao i Pablo Gimeno va sumar dues victòries per la màxima contra les seleccions de Madrid  i del País Basc, mentre la parella d’Hugo Moret i Marcel Caralt va guanyar contra Canàries per 2-1 però va caure davant Galícia per (2-1). Aquest matí s’enfrontaven a l’últim rival de grup, Comunitat Valenciana i Cantàbria respectivament, per assolir els quarts de final.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt