CV Reus, CV Sant Cugat, CV Premià de Dalt Maresme, Volei Sant Martí, CVB Barcelona i CV Sant Pere Pescador, nous Campions de Catalunya infantils i juvenils                             

Aquest cap de setmana s’han disputat sis fases finals que han proclamat nous campions de Catalunya. En categoria infantil els equips campions han estat el CV Reus, el CV Sant Cugat i el CV Premià de Dalt Maresme. Mentre en categoria juvenil s’han alçat amb el títol el Vòlei Sant Martí, el CVB Barcelona i el CV Sant Pere Pescador.

Fases finals infantils

El Pavelló Font de la Creu d’Arenys de Mar ha estat la seu del play off de segona divisió infantil femenina del grup classificació. El CV Reus ha estat el guanyador d’aquesta fase i, per tant, s’ha alçat amb el títol de campió de Catalunya després de vèncer a la final al Buguis Volei Molins Vermell, sots campió, per 3-0. El CV Sant Adrià ha estat el tercer i el CV Arenys Verd, el quart. A la fase també han participat el CV Rubí i el CV Tiana.

El Campió de Catalunya de segona divisió infantil femenina filials or ha estat el CV Sant Cugat Negre, que ha guanyat al CV Esplugues Blau, a la final, per 3-1. El tercer calaix del podi ha estat també per un equip local, el CV Sant Cugat vermell, que ha guanyat per 3-1 al Barça CVB Blau a la final de consolació. Han completat la fase el CV Esplugues groc i el Volei Vilassar blanc.

Finalment, al play off de segona divisió infantil femenina de filials plata, el CV Premià de Dalt Maresme ha estat el campió després de guanyar una ajustada final, que ha arribat al tie break, a l’AE Carles Vallbona. També ajustada ha estat la lluita pel tercer calaix del podi, que s’ha decidit al cinquè set a favor del Voleibol Sant Just que s’enfrontava al CV Sant Quirze blanc. Han participat també a la fase el CV Premià de Dalt Maresme D i el CV Sant Cugat T.

Fases finals juvenils

Molt igualada ha estat també la final del play off de categoria juvenil preferent femení on el Volei Sant Martí ha acabat guanyat en el cinquè set al CV Valls d’Andorra. El tercer calaix del podi ha estat per l’Elisabeth Esports que guanyava al CV Arenys en la lluita pel tercer calaix del podi. La resta d’equips que han participat a la fase han estat el CV Premià de Mar el Pilar i l’Institut Anna Gironella de Mundet.                            

Pel que fa a la segona divisió juvenil femenina, que s’ha disputat a Sant Esteve Ses Rovires, l’equip que s’ha alçat amb el títol de campió de Catalunya ha estat el CVB Barcelona que ha guanyat, en una final molt disputada, al CV Sant Cugat Vermell per 3-1. Els altres equips que han participat en aquesta fase han estat el Vòlei Sant Esteve, el CV Vall d’Hebron groc el DSV Sant Cugat Negre i el Vòlei Sant Fruitós.

Per últim, el CV Sant Pere Pescador ha guanyat a casa el títol de Campió de Catalunya de tercera divisió juvenil femenina. Les gironines han guanyat al Vòlei Sant Celoni, segon classificat, per 3-0 a la final. En tercera posició han finalitzat les noies del SD Espanyol blanc, que a la final de consolació han guanyat al Club Joventut Les Corts. Han completat la fase el Cv Sant Cugat plata, el Sagrat Cor de Sarrià, el CV Cubelles i el CV Martorell A.

Àngel Sanchís, en representació de la Federació Catalana de Voleibol va assistir a l’entrega de premis de tercera divisió juvenil femenina de Sant Pere Pescador, i també a la juvenil preferent i a la de classificació infantil femenina que es van celebrar a Arenys. D’altra banda, Oswaldo Valencia, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol va estar present a l’entrega de premis del play off de segona divisió infantil femenina filial or de Sant Cugat, i també a la de segona divisió juvenil femenina de Sant Esteve Ses Rovires, on va entregar els premis amb l’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, i el regidor d’esports, Óscar Rodríguez.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt