Victòria i Campionat d’Espanya pel CN Sabadell a la fase final infantil masculina

El CN Sabadell ha guanyat la fase final infantil masculina que s’ha celebrat durant aquest cap de setmana al Pavelló Municipal de Roquetes. El conjunt sabadellenc ha aixecat la copa de campió després d’una final d’infart amb el Barça Voleibol. Els dos equips, però, s’han classificat per poder participar al Campionat d’Espanya de la categoria que es celebrarà a Soria del 18 al 22 de maig.

Tant el CN Sabadell com el Barça Voleibol han mostrat un gran nivell de joc a la final de la fase final. I tant ha estat així que ha estat necessari arribar al cinquè set per trobar un guanyador. Mentre el primer set ha estat pel CN Sabadell, els barcelonistes han sabut reaccionar i controlar el joc emportant-se el segon set en un ajustat 26-24, i més clarament el tercer, per 25-15. En el quart, els blaugrana també han anat per davant al marcador fins a meitat de set on el marcador s’ha igualat. I tot i que els blaugrana han tingut diverses boles de partit, els jugadors de Roberto Pozzato han sabut aguantar i esperar el seu moment per forçar el cinquè set. Un tie break on els de Sabadell han estat clarament superiors aconseguint el títol de campió de la fase.

Els dos equips s’emporten així els dos bitllets que Catalunya disposa per participar al Campionat d’Espanya del proper mes de maig. A la fase, també hi han participat el CV Vall d’Hebron Pro, el CV Sant Pere i Sant Pau, el CEVOL Torredembarra i el CV Roquetes Blanc. Precisament ha estat l’equip local el que ha acabat en tercera posició després de guanyar per 3-1 en la lluita pel tercer calaix del podi amb el CV Sant Pere i Sant Pau.

A l’entrega de medalles i trofeus han participat Iván García, alcalde de Roquetes; Joan Mulero, president del CV Roquetes; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

Roberto Pozzato, entrenador infantil masculí CN Sabadell
Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt