Proves d’accés a la Blume 2022

La Federació Catalana de Voleibol obre el termini d’inscripció per a les ‘Proves d’accés a la Blume 2022’. Aquest any, ens centrarem en esportistes catalans de gènere masculí i femení nascuts al 2007 i 2008.

Per iniciar el procés d’inscripció i poder optar a entrar en el projecte és necessari omplir i enviar el formulari adjunt amb dades personals i antropomètriques. Pots consultar les directrius per a la recollida de dades antropomètriques en el següent enllaç de Youtube.

Posteriorment i, segons les mesures adoptades per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física i la Federació Catalana de Voleibol, s’intentaran recollir més dades de manera presencial. Ens posarem directament en contacte amb les persones interessades, informant dels passos a seguir per tal de continuar avançant en el procés de selecció.

Les proves tindran lloc el divendres 29 i el dissabte 30 d’abril. En el cas que, puntualment, algun esportista no pugui cap d’aquestes dues dates es tractarà de manera individual cada cas. Confirmarem per correu electrònic les cites per fer les medicions. Els formularis s’hauran d’enviar, com a molt tard, dos dies abans de cada convocatòria a la següent adreça electrònica: acohen@fcvolei.cat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt