Roquetes acull la fase final Infantil masculina

Aquest cap de setmana es disputa al pavelló poliesportiu de Roquetes la fase final infantil masculina en la que estaran joc dues places per participar al Campionat d’Espanya de la categoria, que tindrà lloc del 18 al 22 de maig a Soria, sota l’organització del CV Rio Duero Soria. La fase començarà dissabte al matí i s’allargarà fins diumenge al migdia, quan tindrà lloc la gran final.

El CV Vall d’Hebron, el Barça Voleibol, el CV Sant Pere i Sant Pau, el CEVOL Torredembarra, el CV Roquetes Blanc i el CN Sabadell son els sis equips que participaran a la fase final infantil masculina. El primer partit de quarts de final serà dissabte a les 11 del matí entre els de la Vall d’Hebron i els blaugrana, mentre la segon serà a les 13 hores i enfrontarà als dos equips tarragonins, els cooperativistes i els torrencs. A semifinals, que es disputaran dissabte tarda esperen el CV Roquetes, equip amfitrió i el CN Sabadell.

Seran els guanyadors d’aquestes semifinals els dos equips obtindran el bitllet per participar al Campionat d’Espanya, tot i així es disputaran diumenge al matí el partit per lluitar pel tercer calaix del podi, a partir de les 11 hores, i la gran final, a partir de les 13 hores. Tots els partits es podran seguir en directe pel canal de Youtube del CV Roquetes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt