El Barça Voleibol viatja a Cantabria en busca de l’ascens a Superlliga

El Barça Voleibol es juga, un any després, tornar a la màxima categoria del voleibol espanyol. Del 21 al 24 d’abril es disputa a Cabezón de la Sal, Cantabria, la fase d’ascens a Superlliga i els blaugrana s’hi han guanyat una plaça després d’acabar en segona posició del grup C de la Superlliga 2. A més de les dues places d’ascens, també està en joc, entre els sis equips participants, el títol de campió de la categoria.

El de Fredinson Mosquera han quedat enquadrats en el grup 1, juntament amb el CDV Textil Santanderian, amfitrió de la competició i primer del grup A, i el Voleibol Almoradí, segon del grup B. Per l’altra banda, al grup 2, jugaran el Cisneros Alter, primer del grup B; l’UBE L’Illa Grau, primer del grup C; i el Sanaya Libby’s La Laguna, segon del grup A. Els dos grups disputaran una lligueta a una volta per conformar la classificació que definirà les semifinals de la tarda de dissabte. Els dos equips que aconsegueixin arribar a la final de diumenge tindran assegurada la plaça d’ascens a la Superlliga masculina i disputaran el partit per conèixer qui s’endú el títol de campió de la Superlliga 2.

Els blaugrana han acabat en segona posició la lliga regular del grup C amb 54 punts, després de 18 victòries i només dues derrotes, dos punts per sota del primer classificat, l’UBE L’Illa Grau, que ha aconseguit 56 punts amb una derrota menys. L’equip blaugrana tanca la temporada sense conèixer la derrota com a local i amb una segona volta sense conèixer la derrota. Unes xifres, que sumades a la preparació del Play off que l’equip ha fet a Montpellier, on ha disputat tres partits contra la selecció francesa sub21, fan pensar que ‘arribem en bon moment i en molt bona forma’, assegura Mosquera.

L’objectiu ha estat l’ascens des de principi de temporada’, diu l’entrenador blaugrana i puntualitza que avui ‘segueix sent tenir plaça a la Superlliga l’any que ve’. Mosquera preveu un ‘play off molt complicat, ja que aquest any no hi ha favorits. Els 6 equips tenen plantilles molt ben formades i, a més, quatre dels equips ja han estat, com nosaltres, a Superlliga i els altres dos s’han reforçat molt bé’. Per Mosquera ‘serà fonamental guanyar el primer partit’.

L’equip viatja demà cap a Cantabria amb la plantilla al complet on estarà fins diumenge quan es sabrà si han aconseguit l’ascens a Superlliga i, de pas, també, si aconsegueixen el títol de campions de la Superlliga 2 masculina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt