Z2 Vichy Catalan i BCN2 Wilson guanyadors juvenils del CCSSTT 2022

L’entrega de medalles de categoria juvenil va posar punt i final, ahir, al Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials que s’ha celebrat al pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages durant tres dies. La competició ha acollit prop de 400 participants i més de 1000 assistents, repartits en tres jornades i tres categories: infantil, cadet i juvenil.

El campionat a permès veure a Sant Fruitós de Bages el millor voleibol de base de Catalunya, amb la participació de 10 equips per jornada. Si bé es fa un divisió per províncies, en categoria femenina, Barcelona es subdivideix en tres equips per acollir el gran volum de jugadores que aporta aquesta demarcació. En el cas de la branca masculina, la divisió es fa en 4 equips però sense tenir tant en compte la província sinó el número de clubs que poden aportar jugadors per demarcació. A banda de jugadors, també participen en aquesta competició més de 50 entrenadors d’arreu de Catalunya.

La competició va començar dimarts de Setmana Santa amb els més petits i va finalitzar aquest dijous sant amb la competició juvenil. Els campions de categoria infantil van ser Z2 Esteban en categoria masculina i BCN1 Score, en la femenina. En categoria cadet van guanyar la competició masculina l’equip Z1 Diputació de Barcelona i la femenina BCN3 representant l’Ajuntament de Sant Fruitós. Finalment, en categoria juvenil els millors van ser Z2 Vichy Catalan en el masculí i BCN2 Wilson en el femení. Tots els participants però reben una medalla de participació.

A l’entrega de premis de categoria juvenil van assistir David Ruiz, alcalde accidental de Sant Fruitós; Cristina Murcia, regidora de serveis socials i veïnatge; Janis Pintó, coordinadora de l’ASFE i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que van fer entrega de medalles a tots els esportistes i entrenadors. D’aquesta manera es posava fi a tres dies intensos de competició i a un campionat exemplar, el qual, sense l’ajuda de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i del club local, l’ASFE i els seus voluntaris, no hagués estat possible.