Barcelona 1 Score i Zona 2 Estevban guanyadors infantils del CCSSTT2022

Dos anys després el Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials  ha tornat a l’activitat a Sant Fruitós de Bages. La primera jornada ha estat dedicada a la competició infantil que han guanyat, després d’un dia intens, les seleccions de Barcelona 1 Score, en categoria femenina, i la Zona 2 Esteban, en la masculina.

El millor voleibol català infantil ha omplert durant la primera jornada del campionat el pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages. Els 10 equips participants, sis de categoria femenina i quatre de la masculina, han lluitat de valent per endur-se la primera posició al final del dia. La categoria masculina ha estat la més igualada al llarg del dia amb la majoria de partits decidint-se al tercer set, el que ha fet que fins a última hora del dia no es coneguessin els finalistes.

En canvi, la final, disputada entre Zona 2 Esteban i Zona 1 Diputació de Barcelona ha estat clarament favorable als primers, que no han donat opcions als de la zona 1, i s’han imposat per un clar 2-0. La tercera posició l’ha ocupat Zona 4 Ecotrofeo i, finalment, el quarta posició ha finalitzat el conjunt Zona 3 Vichy Catalan.

En categoria femenina, la jornada ha estat més ràpida i clara pel que fa a resultats, on la majoria s’han decidit per 2-0, tot i alguns partit molt ajustats. La màxima igualtat s’ha trobat en la lluita per la primera posició quan Barcelona 1 Score i Barcelona 2 Reprosa han necessitat arribat al set de desempat per decidir el campió. Màxima igualtat entre els dos equips que el conjunt de Sonia Fandos ha sabut controlar, i capgirant el marcador, s’ha endut el títol de campionat. En tercera posició femenina han quedat Barcelona 3 Ajuntament de Sant Fruitós, en quarta el Lleida Vichy Catalan, en cinquena el Tarragona Securitas i, per últim, el Girona Ecotrofeo.

A l’entrega de premis han assistit Adrià Mazcuñán, alcaldessa Sant Fruitós de Bages; Josep March i Claret, representant territorial de l’esport a Barcelona; David Ruiz, regidor esports; Cristina Murcia, regidora serveis socials i veïnatge; Laia Feliu, regidora de cultura i festes; David López Tàpia, vicepresident de la Federació Catalana de Voleibol; Xevi Navarro, president de l’ASFE; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

GALERIA FOTOS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt