AVA L’Ametlla campió de la Fase Final sènior masculina

L’AVA l’Ametlla ha donat la sorpresa a la fase final sènior masculina i s’ha endut el títol de campió després de guanyar les semis i la final ens dos emocionants partits. Els Víkings Vòlei Prat han estat els segons classificats. Els dos equips obtenen així l’accés a disputar la fase final d’ascens a Primera Nacional.

Emoció fins al final la que s’ha viscut al pavelló de l’Aula aquest diumenge. Els ara ja campions han derrotat als amfitrions, la Fundació Aula, per 3-2 a la semifinal. Tot i que els de l’Ametlla han guanyat els dos primers sets amb certa solvència, els locals no volien deixar perdre l’oportunitat de seguir lluitant i han arribat a forçar el cinquè set. Tot i així, els de l’Ametlla del Vallès s’han imposat a l’últim parcial per 15-12 i s’han plantat a la final.

Per la seva banda, els Víkings Vòlei Prat han tingut una semifinal més tranquil·la amb el CV Cubelles. Han començat dominant el partit i, tot i que s’ha escapat el segon set, han sabut trobar la serenor i el bon joc necessaris per tancar el tercer i el quart, que els ha permès disputar la final.

Amb els dos equips lluitant com a titans i amb ganes d’endur-se el títol ha començat la gran final, que ha estat marcada per l’intercanvi de bones jugades i el repartiment de sets. Si el primer l’han guanyat els del l’Ametlla 25-22, el segon ha estat pels pratencs i el tercer pels del Vallès. Amb el 2-1 en contra els del Baix Llobregat s’han tornat a posar el casc de víkings i han aconseguit forçar un cinquè set que ha estat d’infart i que ha necessitat arribar al punt 17 per coronar als de l’Ametlla com a campions.

A l’entrega de premis ha assistit Oswaldo València, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, que ha fet entrega de trofeus i medalles als finalistes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt