Permanència a Superlliga 2 i Campionat d’Espanya per als equips del CV Esplugues

L’Equip de Superlliga 2 del CV Esplugues ha aconseguit la permanència a la categoria de plata del voleibol espanyol després d’un cap de setmana rodó per l’entitat. Aquesta temporada ha estat dura i difícil per l’equip, però en un esprint final, han aconseguit 10 punts en els darrers 5 partits, el que els ha permès sortir de les darreres posicions i salvar la categoria.

Mentre la temporada anterior van jugar la Fase d’Ascens per a la Lliga Iberdrola, i fins i tot van estar a punt d’aconseguir-ho, aquesta temporada, la marxa de diverses jugadores va obligar a reconstruir l’equip, que des del principi va acumular dificultats amb dues lesions de mitjana durada i dues baixes per motius justificats.

L’equip espluguí, amb molt de sacrifici i amb l’Inma Garcia i el Dario Bernardi com a guies, a més del suport incondicional del club i la seva afició, va començar a trobar el seu ritme de treball fins a assolir un joc atractiu i efectiu que els ha permès assolir l’objectiu de la permanència. Ara el CV Esplugues es tornarà a plantejar objectius ambiciosos com la Copa Princesa i la fase d’ascens per a la temporada 22/23.

D’altra banda, el futur del club a les màximes categories està assegurat. Aquest mateix cap de setmana, l’equip Infantil va aconseguir plaça per al campionat d’Espanya, amb una victòria sobre el CV Sant Cugat en un partit digne de categories més grans. El club ha volgut felicitar a les seves jugadores per la seva qualitat i també al CV Sant Cugat, perquè ‘per aconseguir que un partit sigui un partidàs es necessiten dos equips’, han sentenciat des de l’entitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt