El Barça Voleibol guanya el play off juvenil masculí

L’equip juvenil del Barça Voleibol s’ha imposat aquesta tarda al CNS Volei a la final del play off de categoria juvenil masculina que s’ha disputat al llarg del cap de setmana al pavelló de Les Naus de Sabadell. Tots dos equips, però, assoleixen la classificació per al Campionat d’Espanya de la categoria que es disputarà a principis de maig.

Els blaugrana, dirigits per Fredinson Mosquera s’han imposat als locals per 3-1 en un partit intens i molt disputat. Mentre el primer parcial era clarament favorable als blaugrana, els de Sabadell han sabut empatar el marcador en el segon amb un gran set. Un joc contundent i eficaç que el CN Sabadell no ha pogut mantenir  i ha acabat cedint el tercer i el quart parcial a 20 i 13 punts respectivament.

Els dos equips però hauran de seguir treballant per preparar el Campionat d’Espanya ja que, tot i tenir un campió de fase, els dos han aconseguit el bitllet pel campionat estatal. En tercera posició ha finalitzat el CV Arenys després de guanyar al Finques Tarraco SPSP en un ajustat 3-2 a la final de consolació.

A l’entrega de premis han assistit la regidora d’Esports de Sabadell, Laura Reyes; el president del CN Sabadell, Claudi Martí; i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.