CN Sabadell i CV Vall d’Hebron acullen les primeres Fases Finals de la temporada

Aquest proper cap de setmana es disputen els primer play off de competició catalana classificatoris per al Campionat d’Espanya. El aquest cas, seran les fases finals de categoria juvenil, masculina i femenina, i el CN Sabadell i el CV Vall d’Hebron són les seus designades per a la celebració de les mateixes.

FASE FINAL JUVENIL MASCULINA

El pavelló de Les Naus serà la seu de la Fase Final juvenil masculina en la que hi participaran sis equips: l’Institut Gironella Mundet, el FC Barcelona, el Finques Tarraco SPSP, el CV Arenys, el CV Encamp i, l’equip local, el CN Sabadell. La competició s’iniciarà dissabte amb la disputa dels quarts de final que enfrontaran per un costat als de Mundet amb els d’Arenys i, per l’altra, als de Sabadell amb els d’Andorra. Els campions d’aquest primer partit s’enfrontaran a semifinals amb els blaugrana i els cooperativistes, respectivament, durant la jornada de diumenge matí.

Els dos equips que arribin a la final estaran classificats per al Campionat d’Espanya de la categoria que es disputarà del 4 al 8 de maig a seu encara per determinar.

FASE FINAL JUVENIL FEMENINA

La fase final juvenil femenina es disputarà al Pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron de Barcelona, i hi participaran sis equips: El CV Sant Quirze, l’AE Carles Vallbona, el Barça CVB, el DSV CV Sant Cugat, el Vòlei Sant Just i l’equip local, el CV Vall d’Hebron. Els quarts de final es disputaran dissabte tarda i enfrontaran per un costat al CV Vall d’Hebron amb el CV Sant Quirze i, per l’altra, al CV Sant Just amb l’AE Carles Vallbona. Els dos equips guanyadors passaran a semifinals on els esperen, ja diumenge al matí, les blaugrana i les de Sant Cugat.

Catalunya disposa de tres places disponibles al Campionat d’Espanya, pel que els dos equips que arribin a la gran final hauran assolit la fita, però també serà important la lluita pel tercer i quart lloc, que també donarà accés al campionat estatal a l’equip guanyador. Tant la lluita pel tercer i quart lloc, com la final es disputaran de manera paral·lela diumenge a les 17 hores.

El Campionat d’Espanya juvenil femení es disputarà del 3 al 7 de maig a Las Palmas de Gran Canaria amb el CV JAV Olímpico com a organitzador.

ENLLAÇ COMPETICIÓ FEMENINA

ENLLAÇ COMEPTICIÓ MASCULINA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt